دانلود کارآموزی نمونه کارآموزی فایل کار آموزی
خرید ویژه پکیج خرید ویژه پکیج خرید ویژه پکیج

اطلاعیه فروشگاه

در صورت سفارش تبلیغات لطفا با شماره 09187518105 تماس بگیرید

گــزارش كــارآمــوزي آزمايشگاه شيميايي و ميكروبي آب آشاميدني

گــزارش كــارآمــوزي آزمايشگاه شيميايي و ميكروبي آب آشاميدني

دانلود گــزارش كــارآمــوزي رشته شیمی  آزمايشگاه شيميايي و ميكروبي آب آشاميدني بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25

گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی

این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد

آزمايشگاه اداره آبفا                          

 تاريخ: 1/5/85 گزارش كار: استريل كردن ظرف‌هاي نمونه‌برداري ميكروبي از آب آشاميدني اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت روش كار: درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تيوسولفات ريخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1ساعت در دماي 170 درجه سانتيگراد قرار مي‌دهيم. اين دستگاه براي شيشه‌هايي بكار مي‌رود كه درب شيشه‌اي داشته و در دماي 170 درجه سانتيگراد بكار مي‌رود.    به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 2/5/85 گزارش كار: استريل كردن ظرف‌هاي نمونه‌برداري بوسيله اتوكلاو اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت روش كار: درون ظرف نمونه يك قطره محلول تيوسولفات سديم ريخته و درب ظرف را محكم مي‌بنديم. ظرف نمونه را درون دستگاه قرار داده و درب آنرا توسط پيچ‌هايي كه روي آن قرار دارد (پيچ‌ها را روبروي هم) بسته، دكمه آن را زده و به مدت 30 دقيقه گذاشته و بعد از گذشت اين زمان چراغ آلارم روشن مي‌شود. اين دستگاه براي شيشه‌هايي بكار مي‌رود كه درب پلاستيكي داشته و در دماي 121 درجه بكار مي‌رود و براي جلوگيري از برق گرفتگي در دستگاه، از آب مقطر بكار مي‌رود.   به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 3/5/85 گزارش كار: طرز نمونه‌برداري اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت وسايل مورد نياز:  ظروف نمونه، كبريت، پنبه الكل روش كار: ظرف نمونه را برداشته (ظرف نمونه بايد از قبل استريل شده باشد) و روي آن برچسيب زده (محل نمونه‌برداري، نمونه‌بردار، ميزان كلر و تاريخ) شير آب را باز كرده و به مدت 1 دقيقه حداقل تا آب بشكه وارد شير شده بعد شير را بسته و با پنبه الكل شعله‌ور مي‌كنيم. بعد از اين كار، دوباره شير را باز كرده و 5/1-1 دقيقه صبر مي‌كنيم و ظرف نمونه را كنار شير آب باز كرده و 4/3 ظرف نمونه آب مي‌كند و درب آن را محكم مي‌بندد.    به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 4/5/85 گزارش كار: روش اندازه‌گيري سختي موقت اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت وسايل مورد نياز:  25سي‌سي نمونه، 25سي‌سي آب مقطر، 5/1ميلي‌ليتر بافر آمونيوم براي تغيير رنگ اريوركروم بلاك T، EDTA. روش كار: 25سي‌سي از نمونه را درون بشر ريخته و روي شعله حرارت مي‌دهيم تا سختي موقت آن حذف شود (يعني آب درون بشر نصف شود). بعد از اين كار نمونه را از صافي عبور داده و 25سي‌سي آب مقطر به نمونه صاف شده مي‌افزاييم و 5/1 ميلي‌ليتر بافر آمونيوم و مقدار اريوكروم بلانك T بعد نمونه را هم زده و زير بورت قرار مي‌دهيم و EDTA مصرفي را يادداشت مي‌كنيم و در فرمول زير قرار مي‌دهيم تا سختي دائم بدست آيد: سختي دائم:          مقدار سختي كل و سختي دائم را كه بدست آورديم، درون فرمول زير قرار مي‌دهيم تا سختي موقت آب بدست آيد: سختي موقت + سختي دائم = سختي كل سختي دائم – سختي كل = سختي موقت    به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 5/5/85 گزارش كار: روش اندازه‌گيري سختي كل اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت وسايل مورد نياز:  25سي‌سي نمونه، 25سي‌سي آب مقطر، 5/1ليتر بافر آمونيوم جهت ايجاد رنگ ارغواني اريوكروم بلاك T، EDTA. روش كار: 25سي‌سي نمونه را توسط استوانه مدرج اندازه‌گيري كرده و درون ارلن مي‌ريزيم و 25سي‌سي آب مقطر را هم كه از قبل اندازه‌گيري شده را به آن مي‌افزاييم. 5/1ميلي‌ليتر بافر آمونيوم را توسط پيپت اندازه‌ گرفته و درون ارلن اضافه مي‌كنيم و اريوكروم بلاك T را به مقدار مورد نياز به ارلن اضافه كرده، ارلن را زير بورت قرار مي‌دهيم (درون بودت EDTA ريخته شده است) شير بورت را باز كرده تا تغيير رنگ به آبي روشن تتراسيون را انجام مي‌دهيم. شير بورت را بسته و مقدار EDTA مصرفي را روي بورت خوانده و مقدار بدست آمده را درون فرمول زير قرار مي‌دهيم تا سختي كل بدست آيد: مصرفي a=EDTA EDTA بر حسب مولار يا نرمال = b حجم مصرفي نمونه = v سختي كل:     به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 7/5/85 گزارش كار: دستگاه اندازه‌گيري كلر اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت روش كار: شير آب را باز كرده و مي‌گذاريم تا آب سرد شود. سپس شير را طوري تنظيم مي‌كنيم كه حباب تشكيل نشود. استوانه را كه متصل به دستگاه است را زير شير قرار مي‌دهيم تا پر شود. وقتي كه پر شد، دكمه power را زده و وقتي شروع به ريختن آب از آن كرد، دكمه start را مي‌زنيم. صفحه شروع به نشان دادن اعداد مي‌كند. وقتي روي يك عدد ثابت شد، دكمه data in را زده و اعداد داده شده در دستگاه ثبت مي‌شود و مقدار كلر بدست آمده بايد توسط شعله به مدت حداقل 1 دقيقه استريل گردد. مقدار آب ورودي دستگاه بايد به ميزاني باشد كه باعث سرريز بيش از حد يا ايجاد حباب نگردد.        ميزان كلر موجود در آب بايد بين 8/0-5/0 باشد. به نام خدا آزمايشگاه اداره آبفا                            تاريخ: 8/5/85 گزارش كار: دستگاه رطوبت‌سنج اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت روش كار: براي كاليبره كردن دستگاه ظروف محلول كاليبراسيون را درون دستگاه قرار مي‌دهيم. سپس دكمه on/of را مي‌زنيم. سپس دكمه cal را مي‌زنيم و دستگاه كاليبره مي‌شود. وقتي كه دستگاه كاليبره شد، درون مخزن شيشه‌اي تا خط نشان از نمونه‌اي كه داريم، ريخته، سپس درون دستگاه كدورت‌سنج قرار داده و دكمه read را زده، پس از گذشت IP50 ثانيه ميزان كدورت آب بدست آمد. حداكثر ميزان مجاز كدورت موجود در آب بايد بين ftu5-0 باشد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
605_391613_7723.zip180.3k